UNESCO Kürsüsü'nden 2022 Yılının İlk Ziyareti

Trakya Üniversitesi, UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü olarak ilk ziyaretimizi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı'na gerçekleştirdik. 2022 yılı takvimimizde yer alan kurumsal ziyaretler ve paydaşlarla işbirliği ziyaretlerinin ilki olan bu görüşmede öncelikle UNESCO Kürsüsü, kuruluş amacı, faaliyetleri, planları gibi genel konularda özet bilgiler verildi. Eğitimde kalite, dijital dönüşüm, akreditasyon, uzaktan eğitim, ölçme değerlendirme süreçleri, öğrenci beklenti ve ihtiyaçları, disiplinler arası çalışma takımları gibi bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduğumuz görüşme oldukça verimli geçti. Misafirperverliğinden dolayı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı'na ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Güney Çetin Gürkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 06.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 131 kez okundu.