Liselerde Bilim Uygulamaları Programı Semineri

Edirne Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'ne bağlı merkezi sınavla öğrenci alan Fen ve Anadolu Liseleri’nde uygulanacak olan "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Erdem DEMİRÖZ 13 Mart 2024 saat 10.00'da Edirne Lisesi konferans Salonunda "Proje Hazırlama Eğitimi" konulu seminer vermiş, söz konusu etkinliğe, Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi, Keşan Fen Lisesi, Uzunköprü TEV Orhan Çetin Fen Lisesi, Edirne Lisesi, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, Keşan Anadolu Lisesinden projeye dahil olan öğrenci grupları ve danışman öğretmenleri katılım göstermiştir.

Bu içerik 12.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 6 kez okundu.