ICT Takımları Buluşuyor

Değerli Akademisyenler,

Trakya Üniversitesi UNESCO Quality Education & Digital Transformation Kürsüsü altında hayata geçirilecek olan Disiplinlerarası Çalışma Takımlarına (ICT) göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz. Nisan ayında başlattığımız bu girişimimizin takviminde sağlık sorunları nedeniyle biraz gecikme yaşadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni dönemle birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Öncelikle, çalışmalarımızın son durumu hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

ICT takımlarımıza farklı disiplinlerden 56 akademisyen başvuru yapmıştır. Sağlık bilimleri alanından, doğa bilimlerine, mimarlıktan eğitim ve iktisat alanına kadar farklı branşlarda çalışmalar yürüten uzmanlarımız programa dahil olmuştur. Toplamda 9 veya 10 kişiden oluşan en az 6 çalışma takımı oluşturulması planlanmaktadır. Sizlerin görüş ve önerileri doğrultusuna bu gruplar daha küçük gruplara bölünebilir, ilgi alanları doğrultusunda gruplarınızı değiştirebilir ya da birden fazla gruba dahil olabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda, Balkan Kongre Merkezi, Senato Salonunda bir tanışma ve planlama toplantısı yapılması amacıyla Genel Sekreterlik ile görüşülmüştür. Salonun uygunluk durumuna göre yakın zamanda belirlenen bir tarihle ICT takımlarının bir araya gelerek, grup içi görev tanımlarının belirlenmesi ve dağılımlarının yapılması; çalışma planlarının ve hedeflerinin oluşturulması, çalışma takvimi belirlenmesi vb. hedeflenmektedir. Bu toplantı ile ilgili duyuru, salonun uygunluk durumuna göre sizlere ayrıca bildirilecektir. Etkin katılımın sağlanması amacıyla, lütfen aşağıdaki formu doldurarak, size uygun olan ve toplantıya katılabileceğiniz gün ve saatleri takvim üzerinde işaretleyiniz.

Not: Bu araç ideal toplantı saatini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır, çoğunluğun ve salonun uygunluk durumuna göre karar verilecektir. Bu nedenle, geri bildiriminiz bizim için önemlidir.

Uygun olduğunuz zamanları işaretlemek için: https://doodle.com/meeting/participate/id/dL8lXM4d

Desteğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. 
Bu içerik 20.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 244 kez okundu.