Azerbaycan'dan Hayal Ortaklarımız ile Bir Araya Geldik...

Eğitimcilerin ve eğitim alanının liderlerinin potansiyelini güçlendirmek, öğretim ve eğitim yönetimi alanında modern metodoloji ve yeni teknolojileri kullanmak, eğitim kalitesini artırmaya yönelik faaliyetler, araştırma yapmak, yeni içerik planları hazırlamak, eğitimlerin düzenlenmesi ve mentörlük gibi faaliyetlerin uygulanması alanında hizmet veren Azerbaycan Bakü'de 2012 yılında kurulan Eğitimde İnovatif Teknolojiler Ek Eğitim Merkezi ile ikili işbirliklerimiz ve yakın gelecekte yapacağımız ortak çalışmalar için bir araya geldik. Azerbaycan Bilim ve Eğitim Bakanlığı, Dünya Bankası, Microsoft, Intel, Cisco, Huawei ve birçok dünya üniversiteleriyle işbirliği içerisinde olan  Eğitimde İnovatif Teknolojiler Ek Eğitim Merkezinde aynı zamanda UNESCO’nun Strengthening Teacher Professional Development through ICT-based Approaches Kürsüsü faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda Üniversitemizde faaliyet gösteren Digital Transformation & Quality Education Kürsüsüyle işbirliği yaparak eğitimde kalite konularında çalışmalarımızı ortak bir zeminde sürdürmek için görüşmeler yapılmıştır.

Bu içerik 17.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 85 kez okundu.