UNESCO Chairs Seminar 2: “Knowledge-driven actions: Transforming higher education for global sustainability”

Trakya Üniversitesi UNESCO Quality Education & Digital Transformation Kürsüsü olarak, 15 Şubat 2023 tarihinde UNESCO Yükseköğretim Birimi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Bilgiye dayalı eylemler: Küresel sürdürülebilirlik için yüksek öğretimi dönüştürme" başlıklı webinara katıldık. Çok değerli fikirlerin ve uygulamaların tartışıldığı etkinlikte üniversitemizde öncelikli olmak üzere ülkemiz genelinde yükseköğretim uygulamalarına ilişkin önemli fikirler edindik. Dr. Agnes Binagwaho, Dr. Melody Brown Burkins ve Dr. Olav Hessen'in değerleri görüş ve paylaşımları yükseköğretim geleceği konusunda önemli tartışmalara ve fikir alışverişlerine öncülük etti. Yükseköğretimin geleceği seminerleri, "Geleceğimizi birlikte yeniden tasarlamak: eğitim için yeni bir toplumsal sözleşme" başlıklı 3. seminer ile devam edecek.
Bu içerik 15.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 82 kez okundu.